سیستم ERP ریسمان

سیستم ERP ریسمان

با سیستم ERP ریسمان، تمامی فرایندهای سازمان خود را مکانیزه کنید…

سیستم ERP ریسمان با زیرسیستم ها، فرمها،  محاسبات، فرآیندها و گزارشات دلخواه سازمان شما…

 مشخصات بارز سیستم ERP ریسمان پویایی بسیار بالای آن در پیاده سازی فرایندها، عملیات و محاسبات سازمان است. با سیستم ERP ریسمان میتوان هر سازمان و یا کارخانه ای را بصورت صددرصدی مکانیزه نموده و گزارشات دلخواه فهرستی و نموداری (بومی و یا تلفیقی) را بدست آورد.

هدف از تولید سیستم ERP ریسمان چیست؟

  • تولید سیستمی که سازمان  (هر کسب و کاری) بتواند بدون وابستگی به شرکت تولید کننده، نیازهای نرم افزاری خاص و منحصر به فرد خود را پیاده سازی و توسعه دهد.
  • تولید سیستمی که بتوان توسط آن تمامی نیازهای سیستمی و نرم افزاری یک کسب و کار بزرگ و یا بسیار بزرگ را پیاده سازی نمود.
  • ایجاد بستری مناسب جهت یکپارچه سازی سیستمهای جزیره ای سازمان.
  • تهيه گزارش‌ هاي تلفيقي از سيستم های مختلف سازمان.

ماژول‌های سیستم ERP ریسمان

سیستم ERP ریسمان محدود به زیرسیستم نیست! در سیستم ERP ریسمان شما میتوانید با استفاده از فرم ساز، فرایندساز و گزارش ساز، هر زیرسیستم دلخواهی را برای پیشبرد اهداف خود تولید نمایید، با این حال برخی از زیرسیستم هایی که اغلب سازمانها به آن نیاز دارند در زیر آورده شده شده است:

  • سیستم مدیریت فرآیندهای سازمانی (BPMS – Business Process Management System)
  • سیستم مدیریت استراتژی سازمان (SEM- Strategic Enterprise Management)
  • سیستم اطلاعات مدیریت (MIS- Management Information System)
  • سیستم مدیریت دانش (KMS – Knowledge Management System)
  • سیستم هوش تجاری (BI – Business Intelligence)
  • سیستم اتوماسیون اداری (OAS – Official Automation System)
  • سیستم مدیریت منابع انسانی (HRM  – Human Resource Management)
  • سیستم مدیریت اجرایی تولید (MES – Manufacturing Execution System)
  • سیستم مدیریت زنجیره تامین (SCM– Supply Chain Management)
  • سیستم مدیریت چرخه طول عمر (PLM- Product Lifecycle Management)
  • سیستم مدیریت منابع مالی (FRM – Financial Resource Management)
  • سیستم مدیریت اموال (ITAM- IT Asset Management)
  • سیستم مدیریت انرژی (EMS- Energy Management System)
  • سیستم برنامه ریزی تولید (MRP- Material Requirements Planning)
  • سیستم مدیریت تولید (PM- Purchase management)
  • سیستم کنترل پروژه (PMC – Project Management Control)
  • سیستم بهای تمام شده (ABC- Activity Based Costing)
  • سیستم کنترل کیفیت (QC- Quality Control)
  • سیستم مدیریت خرید (PM- Purchase management)
  • سیستم مدیریت فروش و بازاریابی (SMM- Sales and marketing management)
  • سیستم مدیریت انبار و موجودی کالا (WMS – Warehouse Management System)
  • سیستم مدیریت توزیع و لجستیک (PDM- Physical Distribution Management)
  • سیستم مدیریت ارتباط با مشتریان (CRM  – Customer Relationship Management)
  • سیستم مدیریت ایمنی، بهداشت و محیط زیست (HSE – Health, Safety and Environment)
  • سیستم مدیریت تعمیر و نگهداری (CMMS- Computerized Maintenance Management System)
ماژول های ERP تحت وب ایرانی

مخاطبین سیستم ERP ریسمان

کارخانه های بزرگ: همیشه سود آوری کارخانه های تولیدی بزرگ در گرو استفاده بهیه از تمامی منابع است و استفاده نادرست از منابع علاوه بر اتلاف سرمایه، باعث کاهش شدید سود و در بسیاری مواقع ایجاد چالش خواهد بود. استفاده از نرم افزارهای کاربردی (مانند سیستم اتوماسیون اداری، سیستم مدیریت منابع انسانی، سیستم مالی و…) میتواند بسیاری از دغدغه های کارخانه های تولیدی را کاهش داده و باعث نظارت دقیقتر و مدیریت بهتر بر روی تمامی فرایندها شود، هرچند که استفاده از ERP مزیتهای بسیار بیشتری دارد و حاصل آن افزایش بیشتر بهره وری کارخانه خواهد بود. بصورتی که در دنیای پیشرفته و رقابتی امروز، استفاده از ERP برای کسب و کار بزرگ میتواند یک ضرورت محسوب شود. استفاده از ERP ریسمان با توجه به ویژگیهای منحصر به فرد آن میتواند بسیاری از نیازهای اطلاعاتی و مدیریتی کارخانه های بزرگ را برطرف نماید.

شرکت‌های بزرگ و هولدینگها: داشتن شرکتهای متعدد زیرمجموعه که اغلب فعالیتهای متفاوتی دارند باعث ایجاد نیازهای منحصر به فردی در  هولدینگ ها میشود که با پکیج های آماده نرم افزاری قابل دستیابی نیست. استفاده از سیستم ERP تحت وب و با سرورهای توزیع شده میتواند نیازهای نرم افزاری شرکتهای مستقل  زیر مجموعه و همچنین هولدینگ را بصورت کامل پوشش دهد. بسته به نیاز، حجم و ابعاد شرکت های زیرمجموعه میتوان از ERP ریسمان بصورت سرورهای توزیع شده و یا یک سیستم ERP تحت وب استفاده نمود. تیم متخصص ریسمان با توجه به شرایط هر هولدینگ، بهترین و مناسب ترین حالت را جهت استقرار ERP پیشنهاد خواهند داد.

وزارت‌خانه‌ها و سازمان‌های بسیار بزرگ: با اینکه برای سازمان‌های بزرگ و وزارت خانه ها در بازار نرم افزار پکیج های نرم افزاری از قبیل اتوماسیون اداری، سیستم مدیریت منابع انسانی، سیستم مالی و… وجود دارد  ولی در اغلب موارد در این مجموعه های بزرگ فرایندهایی وجود دارد که بصورت پیش فرض در پکیج های نرم افزاری آماده وجود ندارد و می بایست شرکت تولید کننده محصول، آنرا بصورت اختصاصی در سیستم قرار دهد. برای همین منظور یکی از روشهای بدون دردسر برای سازمانهای بزرگ، خرید و استفاده از ERP سازمانی است. میتوان گفت استفاده  از ERP میتواند نیازهای نرم افزاری وزارت خانه ها و سازمان های بزرگ را تا حد بسیار بالایی برطرف نماید. نرم افزار ERP ریسمان با توجه به ویژگیهای منحصر به فرد خود میتواند علاوه بر زیر سیستمهای استاندارد، فرایندهای خاص وزارت خانه و یا سازمان بزرگ دولتی را بصورت کامل تحت پوشش قرار دهد.

مراحل رشد سازمان از لحاظ سیستمی

مرحله ابتدایی: استفاده از ورد و اکسل: معمولا هر کسب و کاری در بدو تولد تعداد پرسنل اندکی دارد و فعالیتهای تجاری اش در حد بسیار محدودی است، در این مرحله اغلب سازمانها با استفاده از ورد و شیتهای اکسل بسیاری از عملیات روزمره خود را انجام میدهند. در این مرحله معمولا مکاتبات افراد از طریق ایمیل انجام میشود. بسیاری از کسب و کار در این مرحله از اکسل برای صدور پیش فاکتور، فاکتور و ثبتهای اسناد حسابداری استفاده مینمایند. از اولین سیستم های نرم افزاری که کسب و کار در بدو توسعه به آن نیاز پیدا مینمایند، سیستم حسابداری است. معمولا سیستم حسابداری که برای کسب و کار کوچک طراحی گردیده مجموعه ای از نیازهای خرید و فروش، انبارداری، دریافت و پرداخت و صورتهای مالی آنان را برطرف می نماید.

مرحله میانی: استفاده از سیستم های نرم افزاری جزیره ای: معمولا هر کسب و کاری با رشد و احساس نیاز بر نرم افزار، آنرا بصورت جزیره ای خریداری و عملیاتی می نماید. پس از رشد متوالی کسب و کار (سازمان) بر تعداد این سیستم های جزیره ای افزوده میشود. پس از مدتی سازمان تمامی سیستم های نرم افزاری را دارد ولی بصورت جزیره ای از آن استفاده مینماید و همین موضوع چالشی جدید برای سازمان ایجاد خواهد نمود. یکی از مواردی که چالش عدم یکپارچگی را ایجاد میکند خریداری سیستم های نرم افزاری از شرکتهای جداگانه است، بصورتی که اغلب سیستم های نرم افزاری ساختار متفاوتی دارند و گاهی این یکپارچه سازی ممکن است از لحاظ فنی بسیار مشکل و هزینه بر باشد.

مرحله رشد: استفاده از سیستم برنامه ریزی منابع سازمانی (ERP): استفاده از سیستم های نرم افزاری جزیره ای (هر چند که برخی ممکن است نیازهای بخشی از سازمان را پوشش دهند)، میتواند از یکپارچگی سیستم ها کاسته و باعث دوباره کاری و اتلاف وقت و انرژی سازمان گردد. بنا بر این استفاده از سیستم برنامه ریزی منابع (ERP) میتواند در عین یکپارچگی، تمامی نیازهای نرم افزاری سازمان را مرتفع نماید. هر سازمان نسبت به ابعاد و نوع فعالیتش میتواند از زیرسیستم های مورد نیاز خود از ERP استفاده نماید.

مزایای سیستم ERP ریسمان

از مزایای استفاده از سیستم ERP ریسمان میتوان به موارد زیر اشاره کرد:

signal_cellular_alt

مکانیزه حداکثری

بدیهی است مکانیزه شدن هر چه بیشتر سازمان باعث افزایش راندمان و کاهش هزینه ها خواهد بود. سیستم ERP تحت وب ریسمان با توجه به پویایی بسیار بالایی که در فرم سازی و ایجاد فرایندهای سازمان دارد قادر به پیاده سازی تمامی فرآیندهای ساده و پیچیده سازمان (یا محیط صنعتی) در قالب یک سیستم منحصر به فرد خواهد بود.

signal_cellular_alt

شفاف سازی

در ERP ریسمان تمامی فرایندهای سیستم، عملیات کارکنان و حتی ورود و خروج کاربران به سیستم (Login) قابل گزارش گیری است. همچنین کارهای انجام شده کارکنان میتواند تحت گزارشهای خاصی به مدیران واحد و مدیران ارشد سازما (بصورت سلسله وار) ارائه شود. گزارش تردد کارکنان نیز میتواند بخشی از این شفاف سازی باشد.

nature_people

کاهش خطا

فرآیندهای محاسباتی پیچیده  و گاها ساده وقتی توسط انسان انجام شود معمولا دارای خطا است! در سیستم ERP تحت وب ریسمان براحتی میتوان فرِآیندها را تعریف کرد و برای محاسبات سیستم، رویه هایی تعریف نمود تا پس از اجرایی شدن کامل سیستم، فرآیندها و عملیات بصورت کاملا صحیح توسط سیستم کنترل و انجام شود.

nature_people

هوشمند سازی فرایندها

در سیستم ERP ریسمان این امکان وجود دارد که تصمیم گیری عملیات توسط سیستم و بصورت کاملا هوشمند انجام شود. برای مثال میتوان گفت در صورتی که حاصل اطلاعات وارد شده (یا محاسبه شده) بالاتر از X باشد، مسیر A را ادامه دهد و در صورتی که کمتر بود مسیر B.

view_cozy

کاهش هزینه ها

یکی از مهمترین مزایای استفاده از ERP ریسمان، سرعت انجام کار و همچنین بدون کاغذ شدن سازمان است  که نتیجه آن کاهش هزینه ها است. فرایند محور بودن ERP ریسمان باعث هوشمندسازی تمامی فرایندهای سازمان خواهد شد. یکپارچگی نیز یکی از مزایای دیگر ERP ریسمان است که باعث کاهش هزینه ها خواهد شد.

view_cozy

افزایش بهره وری

یکی از مهمترین اهداف خرید سیستم ERP، افزایش بهره وری سازمان در دراز مدت است. استفاده از سیستم ERP ریسمان این وظیفه مهم خود را نسبت به رقبای خود به نحو کاملتری انجام خواهد داد. پس از استفاده از تمامی زیر سیستم های ERP، بهره وری به حداکثر خود خواهد رسید.

سیستم ERP ریسمان

forum
فارغ از زیرسیستم

ERP ریسمان محدود به زیرسیستم نیست، شما میتوانید نسبت به نیاز خود فرمها و فرایندهای دلخواهتان را تعریف و نام زیرسیستم را به دلخواه خود نامگذاری نمایید.

image
تحت وب و دسکتاپ

سیستم ERP ریسمان دارای 2 نسخه دسکتاپ و تحت جداگانه با قابلیتهای یکسان است. کاربران شبکه داخلی میتوانند از نسخه دسکتاپ و کاربران خارج از شبکه میتوانند از نسخه تحت وب استفاده نمایند.

photo_camera
فرم ساز پیشرفته

سیستم ERP ریسمان دارای فیلد ساز و فرم ساز پیشرفته است، هر آنچه شما در زبانهای برنامه نویسی دارید، در سیستم ERP ریسمان در محیطی ساده تر برای شما فراهم است.

photo_camera
چند دیتابیسی

یکی از ویژگی های منحصر به فرد ERP ریسمان قابلیت اتثال به دیتابیس های متعدد است. این ویژگی باعث میشود سیستم های نرم افزاری نامحدودی ایجاد و همچنین سیستم های جزیره ای را یکپارچه نمود.

photo_camera
افزایش بهره وری

داشتن بهره وری، یکی از ضروریات بقای هر سازمانی است و بالاتر بردن آن یکی از مهمترین مؤلفه های پیشرفت سازمان است. در دنیای امروزی مکانیزه بودن هر فرآیندی به بهبود کار و بالاتر بردن بهره وری سازمان کمک خواهد نمود.

جهت مشاوره رایگان، دمو و خرید سیستم ERP با ما تماس بگیرید…

اصطلاحات ERP

ERP چیست؟

برنامه ریزی منابع سازمانی ERP: به انگلیسی: Enterprise Resource Planning که بصورت مخفف ERP گفته میشود شامل یک سیستم جامع و یکپارچه است که تمام فرایندهای سازمان را بصورت نرم افزاری مکانیزه می نماید. ERP نرم افزاری جامع است که به بهبود عملکرد یک سازمان منتهی می‌شود و تمام داده‌ها و فرایندهای یک سازمان را در یک سیستم نرم‌افزاری و در قالب یک بانک اطلاعاتی به صورت پیوسته، منظم و دقیق مدیریت می‌نماید. برنامه ریزی منابع سازمانی (ERP) به کسب و کار کمک می‌نماید تا فرایند دقیق برنامه‌ریزی کلیه منابع سازمان را در جهت کاهش هزینه و افزایش درآمد مدیریت نمایند. ERP مجموعه ای از زیر سیستم‌های کاربردی است که در گذشته اغلب بصورت جزیره ای استفاده میشده است. ERP می‌تواند بازهٔ وسیعی از مدیریت فروش، مدیریت تأمین، مدیریت تولید، مدیریت کیفیت، مدیریت انبار، مدیریت لجستیک، مدیریت نگهداری و تعمیرات، مدیریت پروژه، مدیریت مالی، مدیریت قیمت تمام شده، مدیریت منابع انسانی و مدیریت مهندسی را شامل شود. در واقع ERP، سامانه‌ای است که دارای اهداف، اجزا و محدوده مشخص و معینی است..

زیرسیستم های (زیرمجموعه های) ERP: همانگونه که اشاره شد ERP یک سیستم واحد است که دارای تمامی نیازهای یک سازمان را برآورده میسازد و نیازهای هر سازمان نیز با سازمان دیگر متفاوت است. برای مثال نیاز نرم افزاری یک وزارتخانه با نیاز نرم افزاری یک کارخانه بزرگ تولیدی بسیار متفاوت است. بنا بر این سیستم ERP پیشرفته میبایست بسیار پویا طراحی شده باشد تا بتواند نیاز هر سازمان با هر نوع فعالیتی را برآورده سازد. به همین علت میتوان زیرسیستم های ERP را نسبت به نوع فعالیت سازمان به چند نوع تقسیم بندی نمود که در ادامه به آن اشاره میکنیم.

زیرسیستم های (زیرمجموعه های) ERP در محیط صنعتی: ERP در محیط صنعتی معمولا دارای زیر سیستم های بیشتر و دارای فرایند بیشتر و پیچیده تری نسبت به سازمان های دولتی و یا بازرگانی است.  ERP در یک کارخانه بزرگ تولیدی شامل زیر مجموعه های سیستم اتوماسیون اداری، سیستم مدیریت منابع انسانی، سیستم مدیریت منابع مالی، سیستم مدیریت استراتژی، سیستم مدیریت ارتباط با مشتری، سیستم کنترل کیفیت، سیستم مدیریت زنجیره تامین، سیستم مدیریت تعمیر و نگهداری، سیستم مدیریت اجرایی تولید، سیستم مدیریت چرخه طول عمر، سیستم مدیریت انرژی، سیستم مدیریت خرید، سیستم مدیریت بازاریابی و فروش، سیستم مدیریت تولید، سیستم مدیریت انبار، سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت، سیستم مدیریت دانش، سیستم کنترل پروژه، سیستم هوش تجاری، سیستم برنامه ریزی تولید، سیستم بهای تمام شده، سیستم مدیریت اموال، سیستم توزیع و لجستیک، سیستم مدیریت اطلاعات و سیستم کنترل کیفیت است. لازم به ذکر است در کارخانه های صنعتی میتوان بسته به ابعاد و شرایط ویژه آن برخی از زیرمجموعه ها دارای اولویت بیشتری برای خرید و راه اندازی ERP است

زیرسیستم های (زیرمجموعه های) ERP در محیط سازمانی (اداری): ERP به محیط های صنعتی محدود نمیشود و میتوان از آن در محیط های سازمانی و اداری نیز استفاده نمود و از مزایای آن بهره مند شد. از زیرمجموعه های ERP در محیط اداری میتوان به موارد زیر اشاره کرد: سیستم اتوماسیون اداری، سیستم مدیریت منابع انسانی، سیستم مدیریت منابع مالی، سیستم مدیریت استراتژی، سیستم مدیریت انرژی، سیستم مدیریت انبار، سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت، سیستم مدیریت دانش، سیستم هوش تجاری، سیستم مدیریت اموال و سیستم مدیریت اطلاعات. لازم به ذکر است در محیط های اداری و سازمانهای دولتی بسته به نوع فعالیتشان میتوانند از زیرمجموعه های دلخواه ERP استفاده نمایند.

زیرسیستم های (زیرمجموعه های) ERP در هولدینگ ها: میتوان گفت استفاده از ERP در هولدینگ میتواند ابزارهای مدیریتی ویژه ای در اختیار راس هرم و مدیران هولدینگ قرار دهد تا با استفاده از آن، مدیریت دقیقتر و کاملتری بر روی زیرمجموعه های خود داشته باشند. در هولدینگ ها بسته به ابعاد و اندازه آنها میتوان از یک نسخه ERP تحت وب بصورت متمرکز و یا از ERP های متعدد برای هر زیرمجموعه (ERP با سرورهای توزیع شده) استفاده نمود. در شرکتهای هولدینگ نیز با توجه به نوع فعالیت هر زیرمجموعه میتوان از زیرسیستم های دلخواه ERP استفاده نمود.

بهترین سیستم ERP کدام است؟

اینکه بهترین ERP کدام است یک سوال کلی و کلیشه است و شاید پاسخ درستی نداشته باشد. اینکه هر تولید‌کننده ERP ادعا کند که بهترین سیستم ERP را تولید کرده نمیتواند ادعایی واقع بینانه و منطقی باشد. اولین دلیلی که برای رد این ادعا وجود دارد است که برای مقایسه چند سیستم ERP می‌بایست تمامی سیستم‌های موجود در بازار را بررسی نمود تا بتوان به قطع گفت که کدام سیستم بهترین است، و دلیل دومی که میتوان به آن اکتفا کرد هر تولید کننده نرم‌افزاری معمولا در زمانهای خیلی کوتاه نسخه جدیدتر و پیشرفته‌تری ارائه میدهد و عملا امکان مقایسه لحظه به لحظه تمامی سیستمهای ERP برای کسی میسر نیست. پس میتوان گفت سیستمهای ERP موجود در بازار نسبت به رویکرد شرکت تولید کننده آنها امکانات و ویژگی‌های خاص خود را دارند. ممکن است سیستم‌ ERP الف برای یک کارخانه صنعتی بزرگ بهترین انتخاب و سیستم‌ ERP ب برای یک سازمان دولتی بهترین گزینه باشد. اگر به دنبال نرم‌افزار ERP مناسب کسب و کار خود هستید بهتر است سوال «بهترین سیستم ERP کدام است» را به سوال «بهترین سیستم ERP مناسب کسب و کار (سازمان) من کدام است»، تغییر دهید. در ادامه مقاله پارامتر‌هایی که می‌بایست برای انتخاب هوشمندانه سیستم‌ ERP مد نظر داشت را آوردهایم: 

تعداد زیر سیستم

تعداد زیرسیستمهای ERP (یا همان ماجولهای ERP) نشان دهنده میزان مکانیزه شدن کسب و کار شماست. هر سیستم ERP ماژولهای خاص خود را دارد، برخی با سازمانهای اداری و برخی دیگر با کارخانه های صنعتی بیشترین تطابق را دارند، بنابراین می بایست قبل از خرید ERP، سازمان خود را بصورت کامل نیاز سنجی نموده نسبت به نیازهای کسب و کار خود اقدام به خرید ERP نمایید. برای مثال برخی از ERPهای خارجی در ماژول مدیریت منابع انسانی بر اساس نیاز کشورهای اروپایی و آمریکایی طراحی شده و نیاز منابع انسانی شرکتهای ایرانی را برآورده نمیسازد.

بهترین سیستم ERP تحت وب ایرانی

پویایی و انعطاف بالا

شاید اولین و مهمترین قابلیتی که یک سیستم ERP میتواند داشته باشد، پویایی بالا و انعطاف پذیری بسیار بالای آن برای مکانیزه کردن عملیات و فرایندهای پیچیده سازمان است. پس میتوان گفت بهترین سیستم ERP، آن است که پویایی و انعطاف پذیری بسیار بالایی داشته باشد تا بتواند علاوه بر نیازهای فعلی، نیازهای آتی کسب و کار (سازمان) شما را نیز، برآورده سازد.

ERP تحت وب ایرانی

قابلیت استفاده همزمان از چندین بانک اطلاعاتی

یکی از ویژگیهای مهم یک ERP پیشرفته، امکان اتصال به چندین پایگاه داده (DataBase) است. این ویژگی کمک میکند اولا ERP بتواند به دیتابیس های سیستم های جزیره ای قدیمی متصل شده و امکان نوشتن و خواندن از آنرا برای اجرای فرایندها و ایجاد گزارشات مختلف داشته باشد. دوما باعث یکپارچگی و عدم نیاز به دوباره کاری و اتلاف وقت گردد. بنا بر این میتوان گفت یکی از خصوصیتهای مهم بهترین ERP، امکان اتصال همزمان به چندین پایگاه داده است. دیتابیس ها میتوانند از انواع پیشرفته ای مانند Oracle, SQL Server, PostgreSQL باشند.

بهترین ERP تحت وب بانک اطلاعاتی Oracle

ERP تحت وب

یکی از مهمترین مواردی که در هنگام خرید ERP می بایست به آن توجه داشت تحت بودن آن است. در عصر حاضر تحت وب بودن ERP یک مزیت نیست، بلکه یک ضرورت است. با توجه به گستردگی استفاده کارکنان سازمان از ERP، امکان استفاده 24 ساعته از آن در خارج از محیط کاری (خارج از شبکه محلی سازمان) می بایست فراهم باشد.  یکی از مواردی که در هنگام خرید نرم افزار ERP تحت وب می بایست به آن توجه کرد، اجرای بدون نقص آن در تمامی مرورگرهاست. سیستم های نرم افزاری سازمانی (منجمله ERP) در صورتیکه قابلیت اجرا بر روی تمامی مرورگرها (WEB Browser) را نداشته باشد میتواند برای کاربران چالش برانگیز باشد.

پیشرفته سیستم ERP تحت وب

داشتن نسخه «وب» و «دسکتاپ»

هر برنامه نویس خبره ای میداند که در شبکه محلی سازمان، سرعت یک سیستم ویندوزی و یا تحت شبکه (نسخه دسکتاپ) بسیار بالاتر از یک سیستم تحت وب است ولی با توجه به گستردگی کاربران یک سازمان نمیتوان از تحت وب بودن سیستم های نرم افزاری چشم پوشی کرد. بنا بر این برای رفع مشکل کندی سرعت برنامه های تحت وب در شبکه محلی سازمان برخی از شرکت های تولید کننده سیستم ERP خود را در دو نسخه دسکتاپ و تحت وب طراحی طراحی و به بازار عرضه کرده اند. پس میتوان گفت برای یک سازمان بزرگ، خرید ERP تحت و دسکتاپ میتواند گزینه ای ایده آل باشد.

نرم افزار ERP نسخه دسکتاپ و وب

ERP ایرانی

در چندین سال اخیر شرکتهای ایرانی تولید کننده نرم افزار پیشرفتهای بسیار زیادی در زمینه تولید انواع نرم افزارهای کاربردی داشته اند، در بسیاری موارد نرم افزارهایی که توسط متخصصین ایرانی طراحی و تولید شده با نیازهای اداری، مالی و تولیدی ایرانی، سازگارتر است. از طرفی با توجه به تحریم ها و نداشتن نمایندگی بسیاری از ERPهای خارجی، پشتیبانی فنی آن ممکن است سازمان استفاده کننده را دچار چالش نماید. بنا بر این در صورتی که پس از بررسی کامل ERP ایرانی، به این نتیجه رسیدید که نیازهای نرم افزاری فعلی و آتی سازمان شما برآورده میسازد، هوشمندانه ترین انتخاب خرید ERP ایرانی است. ناگفته نماید در اکثر موارد هزینه خرید و استقرار ERP ایرانی از لحاظ قیمتی بسیار مقرون به صرفه تر از خرید و استقرار ERP خارجی خواهد بود.

ماژولهای نرم افزار ERP پیشرفته ایرانی تحت وب

سوالاتی که مشتریان قبل از خرید سیستم ERP از ما پرسیده اند:

همانطور که قبل اشاره شد قبل از خرید ERP و (البته هر سیستم نرم افزاری) می بایست ابتدا نیازهای نرم افزاری فعلی و آتی سازمان خود را بصورت دقیق یادداشت نموده و سیستم های ERP موجود در بازار را نسبت به نیاز خود بررسی و تطبیق نمایید. با این حال برخی از سوالات عمومی که قبلا از ما پرسیده شده را میتوانید مطالعه نمایید:

نصب سیستم ERP ریسمان بر روی سرورها به همراه تنظیمات آن بین 5 تا 10 ساعت زمان لازم دارد و این کار با تعامل دو طرفه شرکت و مدیر آی تی سازمان انجام می گردد.

با اینکه ما به توانایی سیستم ERP ریسمان در مکانیزه نمودن فرایندهای بسیار پیچیده ایمان داریم ولی قبل از عقد قرارداد تمامی نیازهای نرم افزاری فعلی و آتی سازمان را بصورت دقیق بررسی نموده و سپس راهکارهای پیاده سازی را با مدیران ارشد سازمان در میان میگذاریم. در صورتی که مدیران سازمان موافقت خود را در خصوص نحوه پیاده سازی، قیمت، زمان و موارد دیگر اعلام نمودند وارد مرحله عقد قرارداد میشویم.

قیمت سیستم ERP ریسمان بر اساس مواردی مانند ماژول ها (زیرسیستمها)، تعداد و پیچیدگی فرمها، تعداد و پیچیدگی فرایندها، تعداد و پیچیدگی گزارشات، تعداد و پیچیدگی نمودارها، عملیات یکپارچه سازی با دیگر سیستمهای جزیره ه ای و موارد مشابه محاسبه میشود.

جهت مشاوره رایگان، دمو و خرید سیستم ERP با ما تماس بگیرید…